13/12/12

11:52 PG

Bismillah, Assalamua'laikum
hai korang, dah siap numi makeup and pakai tudung. ekarang tinggal nak hafal mandarin. untuk listening test jap agi. benda tu senang aja, tapi kena lah jugak hafal term2 nya kan. nanti tak pasal2 tak faham.
test pas ni direct terus dengan kelas kami sampai jam 6 petang nanti. huhuhuh
boleh patah bahu bawak buku2 dia..
pagi tadi sebenarnya numi ada buat tutorial untuk makeup numi semalam. sebab ada my classmate yang tanya kan. so, numi dah buat kan, tapi segan lah pulak nak tunjuk. belum ada kekuatan lagi you alls.. takpe2, bila dah siap makeup, numi sambung lagi ngan tutor tudung numi ri ni, senang aja. tak de pun susah. just a simple tudung bawal tutorial. itu ada dekat fb numi, korang law nak tengok. boleh ke Link FB ni.
ok.. bila dah siap, breakfast and posing sorang2 depan laptop. hahah, sambil2 tu menghafal mandarin.




ok lah.. bye you alls, doakan numi dapat jawab  dengan betol test mandarin pas ni.. adiyos, assalam

You Might Also Like

1 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe