Simple makeup Video

10:29 PG


Bismillah,
Assalamualaikum, malam semalam, kita tak da kerja kan seharian,dah penat baca novel and basuh semua baju baju, kita dok layan lah you tube malam nya. lama bena dah tak tengok tutorial makeup, and bila dah search vid vid yang nak tengok, last last jumpa yang ni. simple makeup, just dorang bagi highlight dekat mata. suka sangat. bulu mata dia tu memang panjang. plus dengan additional lashes,memang nampak galak mata nya tu. kat sini numi ada sertakan video nya, korang kalau nak tengok, jum tengok ! rugi tak tengok, memang simple..! and bila dah tengok tu, selamat mencuba yek.. 
adiyos, and happy watching.. :0

klik sini untuk tutorial video tu



You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe