Rindu mau jadi Kak andam lagi..

7:33 PTG

Bismillah,
Assalamualaikum wbt..
Tadi numi dah tak de benda nak buat kan, so pergi la usya fb kak Suhana Sulaiman, pengandam pengantin..
rindu nya numi nak makeupkan orang. dulu time diploma ada jugak dapat job makeup makeup student untuk dinner, sekarang di shah alam, tools untuk makeup pun kureng. tak dapat nak bawak semua hari tu. my makeup box tak bawak, so barang semua berterabur. tak sabar nak balik kuching and bawak semua barang2 tu. yang ada sekarang just the important things aja.. boleh je nak makeups endiri untuk ke kelas dan dinner. :) ahakss..
ni nak imbas kembali orang-orang yang numi pernah makeupkan. mau tengok pic dorang? jom tengok kat bawah ni...

 
kak dayang , untuk dinner pre-graduate. my first job.kak dayang dan kawan nya sebenarnya,
tapi tak sempat nak amek gambar dorang. :(
my junior, farah, dinner fakulti. time ni should be her and her friend.. 
Cynthia, faculty dinner. last customer b4 going to shah alam.. pretty one..:)


three beautiful young ladies, (yang guna cekak kat rambut ya bukan ok)

Red carpet dinner faculty of office management

nia nurain, saja-saja main makeup

kak Siti Adiba untuk majlis di DBP one of peserta Solehah dulu. 
Eaja dinner Pre-graduate

me with eaja.. :)
Asz, dinner faculty of civil engineering ( si comel lotey tok)
killa, sama geng dengan asz. :) 
the three red riding hood. Uul,, dinner fac of civil..
upah dorang lepas tologn buat final year project bersama numi haritu..
dapat makeup free.. :) 

ada banyak lagi sebenarnya. cuma tak sempat nak ambik gambar2 dorang..  ni antara ladies yang numi pernah makeupkan.. so, for those yang nak numi makeup, sementara numi di  Uitm Shah alam ni, do call me ok.. :) no fon ada di tepi.. or just private message me..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe