Its back on track!!!!!!!!!

4:45 PTG

Bismillah
Assalamualaikum.. dan selamat sore semuanya.
apa kabar kamu? Numi ni baru jer ada untuk update blog, sebab apa? sebab broadband tu, line takde, maksednya, belom bayar lah, hahah. ok chop!
what did happen to me after a week? korang nak tahu, dalam seminggu jer semuanya berubah. the whole thing have change. my job, my health, my skin, my income.
memang luar biasa hebat. kalau dulu, numi bercerita pasal kerja numi yang fund raising kan,

sekarang.its back to business. its back to Herbalife. sekarang dah jadi aggrasive coach.tapi bukan nya yang sampai makan orang yer. heheh.. tapi, sekarang numi dah back on track untuk jadi distributor yang berjaya tolong orang untuk kurang kan berat badan, untuk jadi sihat dan untuk menjana pendapatan yang lumayan setiap minggu. dalam satu minggu ni, numi banyak belajar. tapi nui tak sempat nak bercerita lebih lanjut, sebab, malam ni ada event di Hilton. malam ni ada Mega Hom. so, orang-orang Kuching yang free tak buat apa-apa kan malam ni, boleh jer datang. but before that please notify me your attendance first ok.. sekarang numi ada sorang mama dan 2 baby yang nak ikut, Puan Erni from Indonesia, and now its your turn ! orang orang kuching. Jum merami Hilton malam tok k. Bag yang mok Merubah masa depannya. because everything starts from a dream and it is not possible to achieve big dreams in your life.
thats all for now, nanti numi akan kongsi ilmu numi di blog ni ok.. ::) see you all tonight..
p/s: sesiapa yang nak dtg mlm ni, just sms nombor telefon kmk.. ok?ada di tepi ya.

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe