Get Inspired By Amalina Peter & Abqari

11:06 PTG

Bismillah,
And Assalamualaikum blogger and to all my readers.
korang pernah dengar nama yang numi sebut atas tu? dorang tu adalah Jutawan2 muda di Malaysia yang telah berjaya dalam Business Herbalife ni. sedikit latar belakang dorang yang numi tahu sedikit jer lah, sebab dulu tak sempat pergi StS masa dia datang kan, dia  ni Student UiA, dorang dah kawen ada sorang baby comel nama Aisyah. memang comel sangat. Permulaan herbalife dah lama, since year 2007. income sekarang mencecah 30k in a month. memang dasyat gila kan.

kak amalina, her husband and her baby,
kak amalina ni family dia memang orang kuat Herbalife. start from her parents, then goes to her. then when she meet her husband, she ask her husband to join herbalife and become distributors.
last month dorang baru jer balik dari LA untuk menghadiri kursus anjuran herbalife, program SUMMIT LA. kiranya dorang bukan hanya pergi berdua, tapi sekeluarga pergi, memang best baca entry kak amalina.
boleh shopping, jalan2, and still make money.

so jelouse they got the chance to shopping without looking at the price tag

time dia melahirkan Aisyah pun numimemang salute die, sebab jadi ibu muda dan process penurunan berat badan dia memang amat cepat. masa di SPECTACULAR dua bulan lepas, rasanya numi ada terserempak dengan dorang. masa tu numi belom kenal lagi, tapi akak2 dalam team Sarawak asyik dok sebut jer nama dia kan, so, familiar dengan mana jer la.

sis ni banyak recuit people around her, and help her to improve their health and also wealth. sama jugak dengan korang di bumi Sarawak khususnya, kita pun boleh jadi sehebat dia kalau berkemahuan. just follow the lead and be one part of the team. untuk menjual produk memang teramat mudah, caranya, gunakan produk, guna badge, be talkative and friendly to people. insyaAllah, Tuhan akan permudahkan urusan kita. dan yang penting, Ingat Tuhan, minta padaNya apa yang korang nak. ok...

the morale of the story are:
its not impossible to be success, and it is possible for us to become failure
so, be a success person, feel great about life, honest in business and enjoy what you are doing.
be one part of the team, meet new people in your life and start changing your life and others people life.
call me to be one of the Herbalife Family . hope to see ad meet you guys soon..


wassalam

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe