2012 Permulaan Herbalife

7:26 PTG

Bismillah.. Assalmaualaikum.
kepada yang belom kenal Nurmi, rasanya baik kita berkenalan lah dulukan.
Nama diberi Nurmikalthum binti Haji Julai.
Asal: Kuching,Sarawak.
Lepasan Diploma Kejuruteraan Kimia di UiTM, Kota Samarahan.
2009-2012
tu jer lah yang nurmi nak bagi tahu, yang lain2 korang boleh tengok di facebook Nurmi. dan add as a friend ok..
kepada yang dah kenal lama tu, memang dorang dah tau perkembangan herbalife numi, sebab time awal2 tahun ni memang susah nak fokuskan diri dalam business herbalife. sebabnya banyak masa di habiskan dengan project report. dan sekarang, dah cuti kan, so, apa lah tunggu lagi. korang yang fresh graduate macam numi ni yang tengah nak cari kerja kan, daripada korang duduk rumah, menambahkanlemak di badan, bek korang buat duit, sambil berdeit bersama2 numi. memang sudah banyak terbukti daripada rakan2 yang lain, pengambilan produk herbalife secara berterusan akan menyihat kan dan menyelimkan badan kita.law tak caya, tengok ni..:



ni lah antara pengamal2 herbalife yang tersangat lah powerful ni. numi pun sama jugak, chubby nya dulu memang tak terkata.tapi takpe, sekarang dah tak perlu risau, produk herbalife ada. kena consume teamix and F1 hari2 insyaAllah akan slim dalam masa yang singkat.

sebelum kenal herbalife 2011, lesu dan tidak bermaya.. chubby lagi


2012, dah mula consume herbalife, kulit semakin putih, cergas, dan dapat tidur lena.. 

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe