Naomi's Makeup Class

10:50 PTG

Assalamualaikum..
hai Ladies..
kepada semua Makcik2, kakak2, adik2, nenek2  pun beleh, asalkan korang wanita.. sini nurmi ada berita nak bagitahu..
naomie ada buat makeup class for you alls...
datang tau~!
Tempat: belakang Emart Matang (tahu tak ni?), di atas Prima Persona, tingkat 1.
tu alamat kampung die,, nak bagi korang senang. law tak, memamng payah nak sebut alamat tu..
so~ fees die Murah jer.. :RM50 seorang, sesiapa yang bawak kawan die bersama akan diberi Rm5 sorang teman.. keyh.. tu janji naomi..
tarikh: 28/01/2012
hari : Sabtu


ada dua session. pagi (9 am- 12 pm) dan petang(2 pm-5 pm). 
korang boleh pilih..


perkara -perkara yang yang kita akan pelajari ialah: 

  1. cara base makeup
  2. makeup simple
  3. makeup glamorous
  4. cara penjagaan Kulit Muka
  5. cara penjagaan rambut
  6. cara penjagaan Badan
  7. demonstrasi makeup 
so, tu antara perkara2 yang kita akan pelajari..


ni ada flyers die. 
korang boleh contact numi kat number phone: 0198599289
or, email numi privately.

p/s: bawak makeup tools korang tau, nanti boleh buat demo.. 
call or sms dulu untuk bagitahu kedatangan  anda..

So, see you all there ladies..! :)

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe