MGT340 .. kenapa lah kau ade yer,,,

7:08 PTG

Assalamualaikum, selamat petang semua.
hari ni kami sekelas di beri berita yang aku rasa memang menggembirakan ( majaz jak ya) huh!
test and quizes are waiting us,, on this friday have test and also quizes on MGT340..
OMG, dah la banyak tajuk nak kena baca. dan part yang best tu kan asenya masa kelas Sir B..
memang semua lah buat kerja sendiri. bukan apa.. kiteorang ni law subjek yang membaca2 and menghafal management ni memang ada kureng sikit~ huhuhu
susah kan, mungkin ada yang minat. aku plak, 30min yang pertama jer akan dok conceentrate dekat cerita sir.
pastu,, masing2 buat kerja sendiri. memang boring.. kesian jugak kadang2 dengan kiteorang ni kan, 2 sem berturut2 ambik subjek management ni. last sem buat ETR..stress!
macam yang kiteorang kena buat2. kena prepare macam2 je bahan tau. cari harga kat pasaran, cari jumlah student2 area samarahan, harga kedai, cara buat icecream cake. and yang paling susah is pada bahagian financial nya. huhuh, memang kesian dengan financial manager group kita. khaidel.selalu jer nak tukar ape tu.. akaun yer.. :) haaa, akaun la..
ni pulak, dengan HUMAN RESOURCE MANAGEMENT subjek.. memang banyak benda kena hafal, nasib la sir B tu ok. law tak memang naya jugak tau..dok dengar sir cakap 2 jam straight.. huhuhu
k lah.. tu jer cerita sal kelas kiteorang hari ni..
:) hope dapat score ye hari jumaat ni. you all doakan !
assalamualaikum...

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe