Lunch at Oten! yippie!

10:38 PTG

assalamualaikum and hai korang,,
aku tengah serabut sekarang ni. aku asa korang tau kan kenapa.. sebab tadi2 aku dah ceritakan.. hurmmm

dah2, dari ku tak buat ape kan, better kita update blog ni kan,
sal tengahri tadi.. time makan2 di Oten. dekat jer. area2 KS jugak.
masa nak pujuk ekngkawan ku nak makan tu lah payah, sebab masing2 ada hal kan. cuma hari ni sebenarnya nak celebrate birthday boy. Shahrizi our classmate, tody he is turning 20 years old.. dah tua kan. hahah

masa makan kami best sangat. sebab dorang ni ada2 jer yang nak di ceritakan. yang pegi tengahri tadi is nabel, shafiq, shahrizi, afiq, vic and izi.sikit jer kan, tapi dorang ni nak jugak pakai kereta sendiri. tak pe lah korang. yang psti nya pesembur yang Shahrizi makan tu sedap! menyesal pulak tak order tadi. teringat balik masa makan di Penang tengah tahun ni.. huhuh

ok, macam2 yang kami borak hari ni,dari ke Anak chef wan, Masterchef, Hell's Kitchen. and tempat2 makan yang best di Kuching ni.. mula2 nya hangat sal2 makan2 ni. mana tak nya ,perut pun dah lapar semuanya kan.. lagi lah sakan..

pas tu ape eh? haaaa, cerita sal Cinta Elysa, nabil pun tengok semalam ceritan nya, aku ni? haha, xpe2 xda rezeki kan. tapi mengikut cerita dari kawan2 ku tadi, dorang memang dapat hidup bersama, lepas mama elysa dah tau kisah sebenar tu kan.

pas tu kami beralih pulak sal dinner, Chess Tour, and rancangan nak pergi Gunung Gading nanti. hujung tahun ni. entah dorang ni. rancang  angin jer,, nanti tak jalan.. mandi dekat sungai Rahyu lah. tapi aku memang nak g sana pun, adik ku cakap tempat tu best sangat. harap2 betul lah kan.
pas tu ape lagi eh.. haaa, cerita sal kenangan masa time part 1-5... semua keluar.. masa part 1 mcm ne, time kelas, miss fazilla, kelas miss Asmah, miss Asmah and banyak lagi lah..
tapi tu semuanya kenangan manis buat kami semua, kerana dorang yang ku sebut tu lah yang banyak menolong kami.

kami memang rindukan Miss Fazilla.. hope law die ada baca ni kan, dia akan rindu kat kami jugak. students dia yang nakal dan bising tu.

dah habis bercerita panjang lebar, dan lepas habis jer vic makan tengahri sampai bertambah 2 pinggan tu, kami pun blah dari Oten, dengan perut yang boroi.. hahah..
memang berbaloi au law makan kat sana tu, sebab makanan yang sedap dan portion yang banyak. Puas hati lah..

so guys, next week, tempat yang tadi korang cakap tu k! im waiting here!

daaaaaaa.. happy reading pepps

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe