Round-round and a PROMOTION~!

8:36 PTG

assalamualaikum... hai korang.. selamat petang yer. numi baru jer balik ke hostel petang ni dalam kol 0500pm tadi. Tu pun nasib belom hujan lagi,sebab mase otw dari rumah ke UiTM langit macam gelap gelita sanga jer. mungkin die pun tau macam mana perasaan aku kot mase nak balik kolej tadi. Kan Tuhan kita Maha Mengetahui, so dia memang tahu lah apa yang bergolera di hati numi sekarang ni.
okey, petang ni numi nak khabak sal semalam. Malam semalam actualy. Sepatutnya semalam numi nak bawak adik numi pergi main bowling. tapi memandangkan sorang hamba Allah ni, semua plan numi hancus. malas ar nakcakap sal die. Mungkin semalam memang dah takdir kan numi x payah pergi main. mana lah tau, ada erompak ke nak culik.. hah, mulut kau ni cik kiah~cabik ku kelak..
nonsense lah, tapi kan, disebab kan kegagalan dia tu yang menyebabkan program kiteorg tak jadi. sabor jer lah numi... but then, at the night, numi and my little sister g round2 jugak ahernya. tapi kiteorg bukan berdua jer, tapi 4 orang. sempat jugak numi g culik Kush and Eaja kejap. bawak dorang sekali.
Kush and Eaja actualy is my good friend. kiteorang kenal pun dah lama. tapi xdalah lama sangat pun masa part 2 kalau tak silap saya lah. but she is very,very, very a sweet little girl..
Kush... ? dia ni kawan kepada nia.. kenal die pun sama masa numi kenal dengan Eaja kot.. dia ni memang peramah gila. sama jer ngan member dorang yang len. Fifie Shafida and Nia Nurain.
law mase numi boring-boring ker, mesti g lepak kat dorm dorang. memang happening lah. doran ni memang tak kering gusi law ada...ada jer benda and cerita. aku pulak, law x pergi kat bilik dorang dengan bawak masalah cintan aku ni, memang tak sah.
kira dorang ni jadi penyelamat rumah tangga lah. walaupun dorang tu suma dah single available. hehe...
tapi, banyak2 kawan aku kan, asenye dorang nilah yang selalu ada.. and they always stick together for each other.. dulu aku pun macam tu, masa combi ada.. dah, dah, stop, KLMJ pulak dah.
so, esok pulak, esok awal-awal pagi numi akan terpacak depan library, yer, rajin lah pulak, man tak nye, paper kiteorang hari sabtu dan ahad nie. ade ke patottt,, huh...
ape lah, len kali law nak buat pun dekat-dekat, at least ada lah satu hari gap.. dapat jugak nak deletekan info tentang CRE. huh.. apolah, nak buat macam manakan, law aku ni pekerje kat uitm xpelah jugak. aiek, mengada pulak. belajar habis dulu. pas tu baru kerje..
buat kawan, kawan yang dah habis paper tu, semoga korang dapt buat something yang berbalo yer untuk mase terluang ni. jangan nak buang masa jer. cari lah kerje. or korang yang berada dekat Kuching pada 10-12 October ni,  yang free lah, numi nak ajak korang g Sematan for free.. tapi untuk perempuan jer lah.. mesej numi keyh..
klah, asenye tu jer yang numi nak cakap jer kkot.. jumpa korang kt Sematan nanti..

miss Eaja yang tengah sebok colling. sory dear, candid

me with kush :)

gelang baru, sama ngn my sister.. i punya puteh keyh

my little sister  is grown up oready

aiskrem akak tiggi lagi keyh, wuhuuu, kalah..

Eaja and kush,, sedap kan aiskrem tu...

kush~ seriusly ktk nampak kurus! jelez nya kmk!

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe