1 paper left~! yeay...

12:34 PTG



Assalmualaikum. hari ni kelas Eh1105A ada paper mathe. And esok ada paper lagi. Dan lepas tu merkeda! hheheh, orang len dah lama dah merdeka, kiteorang baru esok nak merdeka. Tadi masa jalan dekat blok B memang sunyi gila. dah memang xda orang kecuali budak budak engineering jer yang amek exam ni pagi tadi.
About the paper, alhamdulillah suma dapat jawab. tapi, haaa, aku suka bab tapi-tapi nie, tak cukup masa dan ada soklan no 3 tu, numi susah nak jawab. lupa lah macam mana nak cari S tu. kepada kawan kawan EH ku, korang mesti dapatkan? hihi, korang kan bijak pandai. mana yang tak dapat tu, senasib lah kita ni an.
Hari Isnin saya dah ahli blok akan ke Sematan untuk family day. nak lepas tension puas puas. lagi pun selasa depan birthday aku. hihi, untuk adikku, dimana kan janji manis mu? harap dapat di tunaikan yer. sebab i m very eager waiting for your present. hihih
Sekarang, tengah tunggu encik Khaidel dan Miss Izi untuk ke libry. nak study CRE pulak. kalau dorang tak da, aku study sendiri lah namapk gaya nya. harap-harap esok punya paper tak da lah susah sangat. amin..
hihih.
orite you all, hope to write more, nanti tak sempat la nak study. adiyoss amigoss.. :)

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe