Sedikit Sedutan dari Majlis Berbuka Puasa Blok Seri Gading 1

12:40 PG






Assalaimualaikum. dah tidor ker? law belom meh tengok cikit gambar lama. tak de lah lama sangat pon, 2 bulan lepas jer. ni untu menghargai jasa Zulfadhli yang bertungkus lumus mendapatkan gambar yanb terbaek dari ladang. ahakz. teng zul, nanti ktk akan dapat habuan nya. tunggu saya ni kawen dengan dato' dulu yek. ke ada yang volunteer nk jadi dato' awal. hihi. k lah, tengok yer..

tetamu yang datang, seramai 300 lenih wok.~!

ni reseident sir kiteorg. kira macam warden r.
tu bini die yangcantek sangat dan aank yang comel..
 
kak ayu yan ayu dan haikal comel

ni class mate ku. tak semena-mena jadi vip. makan yang special sangat korang yek
but credits to dira and khaidel
dorang yang tolong aku dan team ku atorkan meja yer. tq guys.
love u all!

tgk apa tu?? haikal, tutp mulut tu. nanti ada lalat yang masuk yer..

tengah discuss last minute. me with my ajk blok 1..
tq girls... :)

my dad.. :) sama tak muka kiteorg?

ni geng ku dalam ajk blok satu. kak dayang is the best!

my team~! bravo girls.. next time dah xda dah nak buat event lagi. so sad

say cheesegirls.. ~!
so, aktiviti kolej habis sebelom jam 9 malam, sebabkan semua penat, so kiteorg cepat-cepat habiskan sedi bergambar dan berkemas cepat. penat siot~ buat event..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe