Khusuknya!

4:17 PTG

Assalamualaikum.. jawab yer. Petang nie numi dok tengok jer rumate numi ni baca novel yang minggu lepas numi pinjam dari library. Tajuknya: “Bahtera Kasih” .



Korang dah baca lom novel tu? Memang best doo… rugi tak baca.nmi masa baca habis bantal ku pintal-pintal dan jadi mangsa tunbukan ku. Sebab apa?? Nak tau? Sebab laki dalam novel tu yang tolol!



Sakit jiwaku.. boleh ada ya laki kasanova macam si Ichlas tu. Nama jer Ichlas, tapi hati macam hantu.~


Memang sakit hati tengok laki tu. Ingatkan dah banyak si Carra Lina tu berkorban, makin dia sayang. Huh! Tengok,nak selamatakn perempuan tu dari lanun pun pengecut.! Geramnya!


Numi asakan, kalau si fari tu jadi heroin dalam novel tu memang akan dia terajang laki tu sama-sama masuk dalam laut tengok laki pengecut macam ayam tu. Naib johan tekwando dekat sabah tu bah~ bia mampus kita sama-sama.


Aik! Jadi emo lah pulak aku sekarang ni. Apa nak jadi, asal baca novel jer jadi emo. Patut jugak lah, pada minggu lepas siaran wanita hari ini hari jumaat, dorang membincangkan “wanita emosi selepas baca novel” betul ke?


Memang betol pong~ apa tak nya, sebagai contoh yang terdekat, dengan komen numi yang kat atas tu. Namapak sangat kan emo. Ahakz~!


Mesti laki law jumpa aku takut tengok kan. Hahah, bukan nya apa, dan sekarang ni, I am very sick about novel. Latest yang numi tengok tadi, ada makcik dari mana entah yang send email sal satu novel ni ni memang best~ “Dan Hati pun Berkata” kalau tak silap lah tajuk nya. Sekarang ada promosi dekat Popular untuk buku tu, potongan 20% diskaun. Nanti law ada masa memang numi akan cari..

haa, nilah yang numi maksudkan, "Dan hati pun Berkata"
berkata-kata apa? monolog sendiri lah tu

Orang kata novel tu best~ kita akan tau macammana sebuah novel tu best atau tidak, nanti numi bagi tips yer,,, haaaa, tapi yang paling tak sabar ni ialah movie Ombak Rindu! Bilalah nak kuar. Tak sabar dah ni, rumateku memang gila sangat dah ngan novel tu. Kteorg akan jadi orang yang pertama tengok movie tu nanti. Ahakz~ law sempat lah, nanti tengok-tengok panggung dah penuh pulak dengan ramainya peminat Ombak Rindu..


So, that’s all lah for today, nanti banyak pulak dah yang numi taip ni. Petang ni numi nak balik umah dah. insyAllah numi tulis lagi yup… daaa, love u and may Allah blessed u all..


You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe